logo head
 
manu
english russian
- серия VRD
- серия DVR/GVR
- серия VRE
- серия VR
- серия EP
moto
pro

Фирмата изработва кабини за мотокари, електрокари и електроплатформи.
Кабините са три типа, според преобладаващия материал, от който са изработени:

• “мека” кабина;

Използва се при мото- и електрокари. Изработена е от нетъкан текстил, произведен на основата на гъвкави и устойчиви на атмосферни влияния полимери.

Закрепва се подвижно към рамката на защитния покрив. Монтажът и демонтажът са изключително лесни. Осигурява защита на работното място на водача от вятър, дъжд и ниски температури. На предното стъкло е поставена чистачка от автомобилен тип. Конструкцията представлява много подходящо решение, за вече закупени мото- и електрокари без кабина, ако е необходимо тези машини да работят на открито, при неподходящи атмосферни условия.

Предлагаме такъв тип кабини и монтажа им към всички модели кари, включително и за онези, което не са наши продукти


• метални кабини;
Кабините от този тип са предназначени за монтиране в заводски условия върху машини собствено производство. Основната конструкция е изработена от листова и профилна стомана и е предназначена да предпазва водача както от злополука, така и от неблагоприятни метеорологични условия.

Кабините са собствена разработка и се използват за мотокари и електроплатформи. Предлагат се и като самостоятелно изделия.

Страничните стъкла се отварят за проветрение. На предното е монтирана стъклочистачка. Осветителната система удовлетворява европейските изисквания за пътни и извън-пътни машини и включва преден и заден работни фарове, пътепоказатели, сигнална лампа (опция).

Разработката на мотокар с метална кабина е защитена със сертификат за промишлен дизайн.
 
 
 2006-2011 Copyrights by V&R
eXTReMe Tracker
.